Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

La utilització d’aquesta web, xarxes socials i dels seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari conforme a aquesta política de privacitat, incloent la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES I INFORMACIÓ DE CONTACTE

El responsable és: CLUB NATACIÓ ATLÈTIC-BARCELONETA

Adreça: Plaça del Mar s/n, 08003 Barcelona

Dades de contacte del responsable: 93 221 00 10 | lopd@cnab.cat

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

Les dades es tracten amb l’objectiu de proporcionar accés als continguts en línia de la web, així com atendre les sol·licituds dels usuaris de la web, portar un registre de visites (adreces IP, dades del navegador, país, pàgina accedida, etc.) a efectes estadístics, aplicar mesures encaminades a la seguretat de la web, així com si escau enviar-li per mitjans electrònics informació comercial sobre els nostres productes i serveis.

En cas d’emplenar algun dels formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, els quals es tractaran per a la finalitat per a la qual se sol·liciten.

 

LEGITIMACIÓ

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l’usuari, compliment d’obligacions legals, si escau per a l’execució d’un contracte o precontracte.

Newsletters i informació comercial

CNAB podrà enviar-li informació d’interès sobre el club, així com informació sobre productes, promocions, concursos, ofertes, esdeveniments o activitats, propis o de tercers, a través d’una newsletter o similar, sempre que tinguem el seu consentiment inequívoc, sol·licitat, si escau, a través dels formularis físics o online existents, així com a través dels diferents mètodes de subscripció als nostres esdeveniments, activitats o fires, o bé mitjançant les habilitacions legals establertes per la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic. Podrà donar-se de baixa en qualsevol moment si així ho sol·licita seguint les condicions aquí descrites o l’enllaç incorporat en la newsletter.

 

Zona soci

Les dades obtingudes a través de l’alta com a soci a la zona soci exclusiva de la web es tracten sobre la base del seu consentiment, amb la finalitat de gestionar l’alta i subscripció en el club, així com per a enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol via, inclosa l’electrònica. Des de la zona privada es pot gestionar tot el relatiu a la seva inscripció com a soci. Per a això, el club pot recollir dades característiques de preferències, així com altres dades personals amb la finalitat de mantenir la seva vigència en el club. El subscriptor pot donar-se de baixa en qualsevol moment i exercir els seus drets sobre la base de la política de privacitat aquí descrita.

 

DESTINATARIS I TRANSFERÈNCIES

Destinatari: CLUB NATACIÓ ATLÈTIC-BARCELONETA.

No es preveu la transferència internacional (fora de l’Espai Econòmic Europeu), excepte amb finalitats d’emmagatzematge, i en tot cas sobre la base de l’existència d’una decisió d’adequació, sobre la base de l’existència de garanties adequades, així com entitats adherides a l’acord privacy shield (http://www.privacyshield.gov).

 

TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment.

 

DRETS DE LES PERSONES

Els afectats tenen dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades; sol·licitar la portabilitat de les seves dades; oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació; retirar el consentiment prestat, si escau.

Per a això poden enviar la seva sol·licitud per escrit o correu electrònic a l’adreça del responsable, incloent la referència “Protecció de dades”.

Per a facilitar la identificació recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud còpia del seu DNI o passaport.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control de protecció de dades.

 

VERACITAT I ACTUALITZACIÓ DE LES DADES

L’usuari ha d’emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, complets i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; CNAB presumirà que les dades han estat facilitats pel titular d’aquests. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol mal o perjudici, directe o indirecte que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incomplets o no actualitzats o relatius a una altra persona.

L’usuari ha de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

 

SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ

CNAB ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per a evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L’usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat en Internet no són absolutament inviolables.

 

MENORS D’EDAT

CNAB prohibeix l’ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors.

En cap cas el menor podrà facilitar a CNAB dades que permetin obtenir informació sobre els altres membres del grup familiar, o sobre les característiques d’aquest, com les dades relatives a l’activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualssevol altres, sense el consentiment dels titulars de tals dades.

 

ANALÍTIQUES WEB

Aquesta web empra diverses analítiques per a conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l’adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el hardware o software de navegació, etc. Aquesta informació no s’associa als usuaris i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús de la web de l’empresa.

 

UTILITZACIÓ DE FUNCIONS I COMPLEMENTS DE TERCERS

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com, per exemple: analítiques web de tercers, mapes de tercers, vídeos de tercers, compartició a xarxes socials; etc.

Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

Així mateix, la majoria dels complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per a conèixer els seus interessos i poder oferir-li posteriorment publicitat adaptada a aquests.

 

UTILITZACIÓ DE LA FUNCIÓ GOOGLE ANALYTICS PROPORCIONADA PER GOOGLE, INC.

Aquesta web integra funcions analítiques de Google Inc. (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) per a conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pels usuaris. Per a això, en usar aquesta web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l’activitat de l’usuari, així com informació relativa a la seva adreça IP. Google Analytics fa ús de cookies persistents per a elaborar estadístiques anònimes sobre l’ús d’aquesta web, conforme a la següent política de privacitat: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=es. En utilitzar la web l’usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per a les finalitats indicades.